Αποτράπηκε ύποπτη σύνδεση

Google Accounts Benjamin Deneke
Γεια σας Benjamin,

Κάποιος χρησιμοποίησε πρόσφατα τον κωδικό πρόσβασής σας για να προσπαθήσει να συνδεθεί στο Λογαριασμό σας Google santorini20111@gmail.com. Αυτό το άτομο χρησιμοποίησε μια εφαρμογή όπως ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κινητή συσκευή.

Η προσπάθεια σύνδεσης παρεμποδίστηκε σε περίπτωση που προερχόταν από έναν εισβολέα ο οποίος προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες της προσπάθειας σύνδεσης:

Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 5:19:08 πμ UTC
Διεύθυνση IP: 178.124.144.253
Τοποθεσία: Μινσκ, Λευκορωσία


Εάν δεν αναγνωρίζετε αυτήν την προσπάθεια σύνδεσης, κάποιος άλλος ενδέχεται να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας αμέσως.

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

Εάν είστε πράγματι εσείς και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ολοκληρώστε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέρονται στη διεύθυνση http://support.google.com/mail?p=client_login

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα των Λογαριασμών Google
Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν μπορεί να δεχτεί απαντήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας Λογαριασμών Google.
Έχετε λάβει αυτήν την υποχρεωτική ανακοίνωση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο προϊόν ή στο λογαριασμό σας Google.

© 2014 Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA